neosun-news2

Logo Teliko3
 

  ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 

 0,949 / Λίτρο

 

Share

eleoxrwmatismoi 1H Neosun Service δραστηριοποιείτε στο χώρο των ελαιοχρωματισμών με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Ο ελαιοχρωματισμός επαγγελματικών χώρων, διαμερισμάτων και κτηρίων αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εργασίες κατά την ανακαίνιση ή την αρχική κατασκευή τους. Τα πλήρως επανδρωμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν κάθε είδους ελαιοχρωματισμού και βαψίματος.

 

Περισσότερα...

Share

elaioxrwmatismoi-paletaΠλεονεκτήματα Βαψίματος επιφανειών

 

Ο χρωματισμός των ορατών επιφανειών των διαφόρων μελών και στοιχείων που συνθέτουν ένα οικοδομικό έργο, γίνεται : 

 

α) Για λόγους προστασίας

β) Για λόγους υγιεινής

γ) Για λόγους αισθητικής

 

Περισσότερα...

Share

H διακόσμηση του χώρου είναι το Α και το Ω. Ο ελαιοχρωματισμός του χώρου πρέπει να γίνετε σύμφωνα με το δικό σας στυλ και να περιέχει πάντα την προσωπική σας πινελιά. Ένας όμορφος και οικονομικός τρόπος για να δώσετε προσωπικότητα στο χώρο σας είναι το βάψιμο οριζόντιων ή κάθετων λωρίδων ( ρίγες ).eleoxrwmatismos riges

 

Περισσότερα...

Share

 

elaioxrwmatismos-6Το σημαντικότερο κομμάτι της δουλειάς του ελαιοχρωματισμού είναι η καθαριότητα των χώρων μετά τη δουλειά. Ο ελαιοχρωματισμός ενός χώρου ξεκινάει με την επικάλυψη όλων των σημείων που θα εργαστούμε με νάιλον και χαρτί . Στη συνεχεία χρησιμοποιούμε ειδική χαρτοταινία για την επικάλυψη των σημείων στις κάσες , τα παράθυρα και τις πόρτες που θα βάψουμε. Για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα οι τοίχοι πρέπει να σπατουλαριστούν και έπειτα να βαφτούν στο χρώμα της αρεσκείας μας. Ακολουθούν μερικά από τα ήδη ελαιοχρωματισμού που χρησιμοποιούνται.

 

Περισσότερα...

Share

vrefiko dwmatioΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ

Οι μύκητες, τα βακτήρια και άλλοι παθογόνοι μικροοργανισμοί κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας. Τα πιάνουμε, τα αναπνέουμε, ζούμε μαζί τους.

Το αν ασθενήσουμε ή όχι, εξαρτάται κυρίως από δύο παράγοντες:


1. Τη συγκέντρωσή τους, και την ποσότητά τους.

2. Την κατάσταση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Στις κατοικίες αλλά και σε όλα τα κτίρια όπου κυκλοφορούν οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα βασικό να μην προσφέρονται εστίες ανάπτυξης στα μικρόβια. Επειδή τα δάπεδα καλύπτονται συνήθως από ανόργανα υλικά που δεν προσφέρουν τροφή σε βακτήρια και μύκητες, το ενδιαφέρον στρέφεται στους τοίχους.

Περισσότερα...

Share

elaioxrwmatismoi 8Α) Απλοί ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών τοίχων

 

 Στους ελαιοχρωματισμούς αυτούς τα πλήρως επανδρωμένα συνεργεία μας με έμπειρους ελαιοχρωματιστές ακολουθούν τα εξής στάδια :

 

 1. Καθαρισμός

 

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει να καθαρίσει καλά την επιφάνεια του τοίχου και την τρίβει με χοντρόκοκκο γυαλόχαρτο. (Το ίδιο με αυτό που τρίβουμε τα ξύλινα δάπεδα). Προσέχουμε ώστε να μην υπάρχει υγρασία στην επιφάνεια του τοίχου. Το βάψιμο πρέπει να γίνεται σε απόλυτα στεγνή και καθαρή επιφάνεια για να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα. 

 

2. Αστάρωμα

 

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα που πολλοί παραλείπουν είναι το αστάρωμα. Γίνεται με μίγμα ασταριού ειδικού για πλαστικά και νερό. Πολλοί αντί για ειδικό αστάρι παίρνουνε λευκή πρώτη ύλη πλαστικού και την αναμιγνύουν με νερό.

Το αστάρωμα επαλείφεται μια φορά με ειδική μπατανόβουρτσα. Στα μέρη όπου ο τοίχος συναντάται με δομικά στοιχεία που θα βαφτούν διαφορετικά, το αστάρωμα γίνεται τοπικά με χρωστήρα.

 

 3. Βαφή

 

Οι τεχνίτες μας περνάνε το πρώτο χέρι με πλαστικό χρώμα, λίγο αραιωμένο με νερό. Το χρώμα το παίρνουμε όπως μας το δίνει η βιομηχανία. Αν η απόχρωση δεν βρίσκεται σε αρμονία με την όλη σύνθεση που θέλουμε να δημιουργήσουμετότε μπορούμε να την απαλύνουμε προσθέτοντας λευκό πλαστικό ή να αναμείξουμε διάφορα χρώματα μεταξύ τους ώσπου να επιτύχουμε τον επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μόλις στεγνώσει το πρώτο χέρι (τραβήξει) εξετάζουμε λεπτομερώς την επιφάνεια του τοίχου και κάνουμε τυχόν μικροδιορθώσεις της επιφάνειας (μερεμέτια).

Αφού στεγνώσουν και τα μερεμέτια, περνάμε το δεύτερο και τελευταίο χέρι με πυκνότερο τώρα χρώμα.

Αυτός ο τρόπος βαφής για εσωτερικούς τοίχους οικοδομών είναι ο πιο συνηθισμένος, γιατί :

α) έχει μικρό κόστος κατασκευής και μας δίνει άριστα αποτελέσματα,

β) γιατί οι χρωματισμοί που επιτυγχάνουμε είναι ευχάριστοι και

γ) γιατί έχουμε τη δυνατότητα μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων.

Επίσης πολύ εύκολα μπορούμε να φρεσκάρουμε το χρωματισμό. Αν θέλουμε να διατηρήσουμε τον αρχικό χρωματισμό, αρκεί ένα χέρι για να επανέλθει το χρώμα στη αρχική του απόχρωση (φρεσκάρισμα).  Ρωτήστε αναλυτικές πληροφορίες από το συνεργείο μας για το φρεσκάρισμα των τοίχων σας.

 

Περισσότερα...

Share

 elaioxrwmatismos-2

Ελαιοχρωματισμός και Βάψιμο κάθε χώρου

 

Δώστε μια νέα πνοή στο σπίτι, στο κατάστημα σας. Επισκευάστε φθαρμένους από το χρόνο τοίχους και απαλλαγείτε από υγρασία και ανθυγιεινή ατμόσφαιρα.

 

Η Neosun Service δημιούργησε ένα εξειδικευμένο συνεργείο για τον ελαιοχρωματισμό κάθε επιφάνειας.

 

Ζητήστε τη γνώμη του συνεργείου μας για τα κατάλληλα υλικά ανάλογα με το χώρο που χρειάζεται φρεσκάρισμα και το πρόβλημα που θέλετε να αντιμετωπίσετε.

 

  • Ασυναγώνιστες τιμές
  • Τέλειο αποτέλεσμα
  • Συνέπεια
  • Εμπιστοσύνη

Περισσότερα...

neosun-newsphone